• Rooibos Sinaasappel/Kaktusvijg

  Rooibos, papajastukjes, zoethout, aroma.
 • Barista Espresso

  Een stevige en volle koffie met fijne chocolade tonen en een tikje pit.

  Zeer geschikt voor alle soorten volautomaten en snelfilter's. Deze koffie is een 100% arabica koffie.
 • Toradja Kalossi

  Vanaf 6,74

  Toradja Kalossi

  Arabica koffie uit Sulawesi, Indonesië met een volle stevige body, kruidig/fruitig aroma en een zachte zoetige nasmaak. Deze koffie is heel goed voor cafétiere, filter maar voor de liefhebber is Toradja Kalossi ook in het espressopotje (mocha) een waar genot.

  Zeer geschikt voor alle soorten pistonmachines, volautomaten, mocha's, snelfilters en cafetiere's. Deze koffie is een 100% arabica koffie.
 • Espresso Exclusivo

  Vanaf 6,49

  Espresso Exclusivo

  Een espresso-koffie waar een mens zich heel prettig bij voelt: zwoel, zacht, lichtrins en een tikkeltje mokka-achtig.
 • Milano Espresso

  Vanaf 6,49

  Milano Espresso

  Deze koffie op echt Milanese wijze gebrand, is donkerder dan andere koffies uit het noorden van Italie, hierdoor heeft deze koffie een krachtig en toch zacht karakter; een volle body en een onovertroffen aroma. De koffie is volledig samengesteld uit fijne Arabica's uit onder andere Centraal- en Zuid-Amerika en Azie.

  Zeer geschikt voor alle soorten pistonmachines, volautomaten en mocha's. Deze koffie is een 100% arabica koffie.
 • Opa’s Fruittuin

  3,99 Incl. BTW

  Opa's Fruittuin

  In deze zuur-arme mengeling wordt de lentefrisse smaak van aardbeien en rabarber perfect verfijnd met een licht zure notie van aalbessen, wat zorgt voor een fruitige, verse smaakbelevenis voor groot en klein. Ingrediënten: stukjes appel, vlierbessen, stukjes rode biet, hibiscusbloesems, braambessen, zwarte aalbessen, aroma, frambozen, braambessenblaadjes, stukjes aardbei, rode aalbessen.
 • Geluksthee

  3,69 Incl. BTW

  Geluksthee

  Groene thee, zwarte thee, suikervlinders, rozenblaadjes, Osmanthusbloesem, zonnebloemblaadjes, korenbloemblaadjes, aroma.
 • Guatemala Antigua Volcanes

  Een mooie vol geurende koffie, rijk van smaak en een iets frisse afdronk. Volledig en perfect uitgebalanceerd: lichtvoetige, fruitige frisheid met een intense bitterzoete chocoladegeur.

  Zeer geschik