De KoffieMeulen heeft het grootste assortiment koffie, thee, chocolade en aanverwante artikelen in de regio. In onze winkel hebben wij alles om thuis volop te kunnen genieten van een lekkere kop koffie of thee. In onze Schenkerij serveren wij koffie en thee met vers gebak of een lichte lunch.

Heb je een tussenjaar en zoek je een leuke bijbaan? Of op zoek naar een leuke baan? Per direct zoeken wij voor langere termijn voor onze vestiging in Sassenheim een:

Winkelmedewerker(s)/horecamedewerker(s) (uren in overleg)


Profiel

  • Je bent een enthousiaste, commercieel ingestelde teamplayer. Dit uit zich door je professionele manier van adviseren aan onze klanten en het verkopen van onze producten.
  • Je assisteert de barista waar nodig in onze Schenkerij en bent bereid alle werkzaamheden in onze winkel aan te pakken. Niet onbelangrijk; je lust zelf een lekker kopje koffie! Sta je te springen om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving en ben je ook op zaterdag beschikbaar? Reageer dan snel!

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Salaris is conform CAO detailhandel, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Stuur je motivatie en CV naar personeel@dekoffiemeulen.com Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Arnoud Vermeulen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.