De KoffieMeulen heeft het grootste assortiment koffie, thee, chocolade en aanverwante artikelen in de regio. In onze winkel hebben wij alles om thuis volop te kunnen genieten van een lekkere kop koffie of thee. In onze Schenkerij serveren wij koffie en thee met vers gebak of een lichte lunch.

Per direct zoeken wij voor onze vestiging in Sasenheim een:

Winkelmedewerker / Horecamedewerker (32 – 40 uur)

Profiel:

Een leuke vlotte collega van die ervan houdt om mensen te helpen en blij te maken. Je vindt het leuk om te verkopen, adviseren en de winkel netjes en aantrekkelijk in te richten. Je werkt tegelijk in de winkel en in de barista corner. Het ene moment verkoop je de lekkerste chocolade, koffie en thee. Het andere moment maak je een mooie cappuccino, latte macchiato of schenk je een heerlijke thee! Sta je te springen om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving en ben je ook op zaterdag beschikbaar? Reageer dan snel!

Wij bieden:

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Salaris is conform CAO detailhandel, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Stuur je motivatie en CV naar personeel@dekoffiemeulen.com. Voor vragen of meer informatie kun je terecht op onze website of bij Arnoud Vermeulen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.