Bedrijfsleider/ster (40 uur)

De KoffieMeulen heeft het grootste assortiment koffie, thee, chocolade en aanverwante artikelen in de regio. In onze winkel hebben wij alles om thuis volop te kunnen genieten van een lekkere kop koffie of thee. In onze Schenkerij serveren wij koffie en thee met vers gebak of een lichte lunch.

Profiel

Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als leidinggevende in de Horeca of kunt eerdere Horeca ervaring combineren met je leidinggevende kwaliteiten die elders zijn opgedaan. Daarnaast ben je zelfstandig, enthousiast, gemotiveerd, gastvrij, stressbestendig, representatief en flexibel. Als je ook geen bezwaar hebt om op wisselende tijden en in de weekenden en op feestdagen te werken, willen we graag kennismaken.

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je werkzaamheden bestaan naast het bedienen van onze klanten en gasten onder andere uit het aansturen van een team, het maken van planningen en protocollen en het inkopen voor de winkel.

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Salaris is conform CAO detailhandel, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Stuur je motivatie en CV naar personeel@dekoffiemeulen.com. Voor vragen of meer informatie kun je terecht op onze website of bij Arnoud Vermeulen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.