Nog geen kerstpakket besteld voor uw personeel en moet u nog bedenken met welk relatiegeschenk u uw relaties gaat verrassen? Geen paniek, u bent namelijk nog niet te laat. Bij De KoffieMeulen kunt u nog steeds een pakket op maat samenstellen of kiezen uit één van de door ons samengestelde pakketten. Natuurlijk met de lekkerste koffie, thee en chocolade. Als u aangeeft wat u zoekt, zorgen wij voor het juiste kerstpakket of relatiegeschenk. Met een kerstpakket of relatiegeschenk van De KoffieMeulen weet u zeker dat het goed zit.

Kerspakketten en relatiegeschenken in verschillende soorten en maten

In drie verschillende maten bieden wij de diverse pakketten aan, namelijk klein (€ 27,95), middel (€ 49,95) en groot (€79,95). Altijd verpakt in een luxe zwarte verpakking en gevuld met producten uit onze winkel. Per maat hebben wij 3 soorten pakketten samengesteld. Het resultaat is een mooie collectie unieke kerstpakketten en relatiegeschenken waar uw personeel of relaties zeker blij mee zijn. Bekijk ze allemaal op onze pagina relatiegeschenken.

Stel uw pakket in de winkel zelf samen

Naast de pakketten die door ons zorgvuldig zijn samengesteld, is het ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen. Kom bij ons langs in de winkel en selecteer zelf de producten die u in het pakket wilt opnemen. Wij adviseren u hierbij graag om tot een mooi eindresultaat te komen.

Een pakket bestellen of meer informatie?

Neem contact met ons op voor het bestellen of samenstellen van uw kerstpakket of relatiegeschenk. Wij nemen uw bestelling persoonlijk aan, waardoor we u snel kunnen helpen. Of kom bij ons langs in één van onze winkels voor meer informatie of om een bestelling door te geven.