Nog even en dan is het zover! Zaterdag 18 november opent onze nieuwe vestiging in Oegstgeest!

De KoffieMeulen Kempenaerstraat Oegstgeest

De winkel aan De Kempenaerstraat onderging afgelopen weken een metamorfose in ‘De KoffieMeulen-huisstijl’ en is nu helemaal klaar! Klanten kunnen straks bij Karen Welter terecht voor het kopen van koffie, thee, chocolade en andere heerlijke producten in de koffiespeciaalzaak. Voor koffie of een tussendoortje, kun je aanschuiven in de Schenkerij. > Volg De KoffieMeulen Oegstgeest op Facebook voor de laatste updates.

 

Van klant tot De KoffieMeulen-franchisenemer

Karen vertelt: “Ik ben al jaren vaste klant bij De KoffieMeulen winkel in Sassenheim vanwege de kwalitatieve producten en de frisse uitstraling van de winkel.” Karen was jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven, in de HR- IT-branche, maar het ondernemerschap lonkte al geruime tijd. Tijdens haar oriëntatiefase op het gebied van franchisemogelijkheden als onervaren ondernemer, zag zij meerwaarde in de ondersteuning van een franchisegever, toen bleek dat De KoffieMeulen ook een franchise-optie aanbiedt.

 

“Met behulp van franchisegever Arnoud en zijn team van De KoffieMeulen, hebben we  de plannen de afgelopen maanden verder uitgewerkt en werken we nu toe naar de opening van de winkel in november”, aldus Karen.

 

Het uitgangspunt van oprichter Arnoud Vermeulen bij De KoffieMeulen-franchiseformule is: ‘samen sta je sterk’. “Franchise stelt De KoffieMeulen-franchisenemer  in staat optimaal invulling te geven aan lokaal ondernemerschap, gecombineerd met samenwerking op vlakken waar dit voordelen biedt zoals bij de inkoop en de marketing”, aldus Arnoud.

 

We hopen u vanaf half november te mogen ontvangen!