WELKOM IN LISSE (BLOKHUIS)

7 December 2019 openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in Lisse. In het voormalige pand van de Choco Lodge in het Blokhuis 42 gaan wij wederom een gezellige winkel met koffie, thee en chocolade openen.

Na Sassenheim en Oegstgeest is Lisse het derde filiaal van de succesvolle KoffieMeulen formule. Op de vraag of dit een franchisewinkel wordt, vertelt Arnoud Vermeulen founder/eigenaar van de formule het volgende: “We hebben inderdaad De KoffieMeulen als franchiseformule willen neerzetten maar hebben besloten Lisse als eigen vestiging te exploiteren. Wij gaan het eerst zelf goed neerzetten en mocht zich iemand melden, dan staan wij hier altijd voor open. Voorlopig hebben we er enorm veel zin in om Lisse te veroveren met onze prachtige producten.”

OPENINGSACTIE

Zoals gezegd gaan we 7 en 8 december de vestiging feestelijk openen. Dit doen we op de KoffieMeulen manier. We hebben frisse vrolijke promodames lopen die bonbondoosjes uitdelen. let wel deze zijn nog leeg! Iedereen mag deze binnen in de winkel komen vullen met lekkere bonbons.

“De opening net zo na Sinterklaas en voor de feestdagen is voor ons een uitdaging. De Choco Lodge wilde nog tot 5 december graag afscheid nemen van de trouwe klanten. Ons team heeft dan precies 1 dag om alles om te toveren in een echte KoffieMeulen winkel.”

“Vorige maand opende ik samen met mijn broer Marcel, De IJsMeulen in Voorhout – specialist in ijs en chocolade. Vanuit die vestiging maken wij zelf onze chocolade en niet te vergeten ambachtelijk Italiaans schepijs. De 100% biologisch chocolade komt dan ook uit onze eigen productie-afdeling. Vanaf het voorjaar gaan wij ook ons eigen gemaakte ijs verkopen. Alles op natuurlijke basis en tevens gemaakt van producten uit onze eigen regio.”

“In Lisse kan je nu ook terecht voor het gehele assortiment koffie en thee en alle accessoires om koffie en thee thuis te kunnen bereiden. Wij zijn officieel dealer van JURA- en Solis-koffiemachines dus voor aanschaf, service en onderhoud kan je hier ook terecht.”

In 2020 staat een grootschalige verbouwing van de vestiging in Sassenheim gepland en gaan we in Lisse ook wat aanpassingen doen, zodat we net als in Sassenheim en Oegstgeest een gezellige Schenkerij hebben, waar je een heerlijk espresso of cappuccino kunt drinken. Kortom we gaan met heel veel energie en enthousiasme het nieuwe jaar tegemoet.