Vrijdag 18 augustus vindt van 14:00 tot 00:00 uur het jaarlijkse festijn de ‘Nacht van Sassenheim’ plaats. En bij De KoffieMeulen is het dubbel feest… Want bij onze kraam ontvang je 20% korting op diverse showroommodellen (waaronder Jura, Ascaso, Solis en Nivona koffiemachines) inclusief een koffiepakket ter waarde van 100 euro! Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om heerlijke koffie & theesoorten uit onze koffiespeciaalzaak te komen proeven. Onze winkel is geopend tot 22:00 uur.

*Let op: de kortingsacties zijn alleen geldig tijdens de Nacht van Sassenheim.

Nacht van Sassenheim 2017

Al jaren is de Nacht van Sassenheim een begrip in de Duin- en Bollenstreek. Tussen 14.00 uur en 22.00 uur is er zomermarkt verspreid over de Hoofdstraat, J.P. Gouverneurlaan, Kerkplein, Kerklaan en Voorhavenkwartier.

Naast de markt zijn er weer tal van activiteiten voor jong en oud. Er is een kids area met springkussens op het Boschplein, een foodcourt op het Kerkplein met o.a. een optreden van het Zeemanskoor Overal en de band Boo’s ’n Lions en er is een theaterhoek aan de J.P. Gouverneurlaan met kindervermaak en optredens van Dansstudio Sonja.

Rond 20.00 uur start het muziekprogramma op de Oude Haven met niemand minder dan Frank The Tank on Percussion, Maureen Natzijl en DJs4U.

Tot dan!