Vrijdag, 31 augustus, is het weer een en al gezelligheid in Sassenheim. Het is dan namelijk weer tijd voor het jaarlijkse festijn genaamd ‘Nacht van Sassem’. 

Programma ‘Nacht van Sassem 2018’

Er is voor ieder wat wils tijdens deze ‘nacht’ die start om 14:00 uur en eindigt om 00:00 uur. Zo is er een grote zomermarkt verspreid over de Hoofdstraat, JP Gouverneurlaan, Kerkplein, Kerklaan en Voorhavenkwartier van 14:00 uur tot 22:00 uur. Tijdens de markt zijn er ook veel activiteiten. Er is een kidsarea met springkussens op het Boschplein, een foodcourt op het Kerkplein waar ook verschillende optredens plaatsvinden van o.a. het Zeemandskoor Overal en de band Boo’s n Lions. En er is een theaterhoek aan de JP Gouverneurlaan met kindervermaak en optredens van Dansstudio Sonja. De feestgangers kunnen zich rond 20:00 uur verzamelen bij De Oude haven voor het muziekprogramma met niemand minder dan Frank The Tank on Percussion, Maureen Natzijn en DJs4U.

Voor de koffieliefhebbers: koffie demo’s 

Natuurlijk is er ook aan de koffieliefhebbers gedacht. Gedurende de dag houden wij, in onze vestiging in Sassenheim, een aantal koffie demonstraties. Ervaar de koffie van De KoffieMeulen door onze koffie te proeven en leer meer over het zetten van heerlijke koffie. Ook is onze vestiging in Sassenheim tot 22:00 uur geopend. Wij hebben er zin in!

Meer leren? Volg onze Barista Workshop!

Mocht je na het zien van de koffie demonstratie nog meer willen leren over koffie, dan is het volgen van de Barista Workshop een aanrader! Tijdens deze ‘cursus’ leer je over de geschiedenis van koffie, hoe je o.a. de perfecte espresso en cappuccino maakt en ga je zelf aan de slag met professionele machines! Natuurlijk wordt er ook veel geproefd…

Ook leuk: tijdens de Barista Workshop geldt er een speciale kortingsactie. Je ontvangt namelijk 10% korting op alle producten in de winkel (met uitzondering van de koffiemachines).

Leuk om te doen voor met collega’s, vrienden of familie! De Barista workshop is te reserveren vanaf september. Reserveren of meer weten over De KoffieMeulen workshop? Klik dan hier!

Cappuccino drinken