Vandaag is het Internationale Chocolade Dag! Een goed excuus om vandaag extra te genieten van heerlijke chocolade. Nog meer goed nieuws, want vorige week is onze herfstchocolade binnengekomen! Deze heerlijke (herfst)bonbons moet je nu dus wel komen proeven…

Internationale Chocolade Dag

Internationale Chocolade Dag is ontstaan door de oprichter van de Hershey Chocolat Company, op 13 september was zijn geboortedag. In de vestigingsplaats van het bedrijf, Hershey,  en een dorpje in Pennsylvania, ruiken zij op sommige dagen alleen maar de geur van chocolade. Naast deze feestdag staat ook 7 juli in het teken van chocolade. Dan vieren we namelijk het moment waarop Chocolade voor het eerst in Europa op de markt kwam. Twee belangrijke data, noteer je het in je agenda?

Herfstchocolade, leuk om te geven & krijgen

Deze dag moet natuurlijk gevierd worden met jouw lievelingschocolade van De KoffieMeulen. De (herfst)bonbons zijn apart, maar ook in cadeauverpakking, verkrijgbaar. Leuk om te geven als iemand jarig is, geslaagd is of iets anders te vieren heeft. 

Herfstchocolade

Fairtrade en 100% biologische chocolade

De KoffieMeulen werkt samen met Chocolatier Frank Visser. Dit is de enige chocolatier in Nederland die de duurzame cacao gebruikt van Barry Callebaut. De cacao is afkomstig uit Tanzania en is 100% natuurlijk geproduceerd. Het Biolands project dat verantwoordelijk is voor de productie, begeleidt lokale cacaoboeren om duurzame en hoogkwalitatieve cacao te kweken. Ook op sociaal vlak wordt er hulp geboden: 21 duizend boeren hebben toegang tot medische zorg en onderwijs. Kom langs in de winkel en vier Internationale Chocolade Dag met onze (h)eerlijke herfstchocolade!