Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een babyshower of vrijgezellenfeest? Of wil je een gezellig dagje weg en bijkletsen met vriendinnen, collega’s of familie? Kom dan langs bij De KoffieMeulen in Sassenheim of Heemstede. Samen klets je uren bij onder het genot van thee en zoete en hartige hapjes.

De KoffieMeulen biedt een compleet verzorgd High Tea arrangement aan om met vriendinnen, collega’s of familie gezellig een middag te genieten. Wij zullen er alles aan doen om je te verwennen met alle lekkernijen die onze winkel biedt.

Je kunt kiezen uit 2 High Tea arrangementen:

  • High Tea ‘De Schenkerij’ (€ 21,95 p.p.)

Je kunt hiervoor het best 2 uur uittrekken, zodat je uitgebreid de tijd heeft om van al het lekkers te genieten. Je krijgt een goed gevulde etagère met lekkere zoetigheden zoals bonbons, macarons, scones uit eigen keuken met jam en slagroom. Uiteraard ontbreken de hartige sandwiches niet. De theepot kun je onbeperkt vullen door een keuze te maken uit de meer dan 120 melanges. Natuurlijk kunnen wij je hierbij altijd adviseren.

  • High Tea ‘De KoffieMeulen’ (€ 25,95 p.p.)

Bovenstaand arrangement wordt uitgebreid met vers fruit, glaasje verse jus d’orange of troebele appelsap. Tenslotte eindig je met een heerlijk glaasje Prosecco.

Beide arrangementen zijn alleen beschikbaar op reservering, vanaf 2 personen. Je kunt reserveren per e-mail of bij één van onze medewerkers.