De KoffieMeulen heeft het grootste assortiment koffie, thee, chocolade in de regio. In onze winkel hebben wij alles om thuis volop te kunnen genieten van een lekkere kop koffie of thee. In onze Schenkerij serveren wij koffie en thee met vers gebak of heerlijke bonbons.
 
Voor de vervanging van een collega met zwangerschapsverlof zoeken wij vanaf mei voor onze vestiging in Oegstgeest een…
 

Winkelmedewerker M/V voor 20-24 uur


Wat wij zoeken…

Een leuke vlotte collega van 18 jaar of ouder die ervan houdt om mensen te helpen en blij te maken. Je vindt het leuk om te verkopen, adviseren en de winkel netjes en aantrekkelijk in te richten.
 
Je werkt tegelijk in de winkel en in de barista corner. Het ene moment verkoop je de lekkerste chocolade, koffie en thee. Het andere moment maak je een mooie cappuccino, latte macchiato of schenk je een heerlijke thee!
 
Sta je te springen om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving en ben je ook op zaterdag beschikbaar? Reageer dan snel!

Wij bieden…

Een zelfstandige en afwisselende functie in een gezellige winkel in de mooiste winkelstraat van Oegstgeest waarin wij je alles leren over koffie, thee en  chocolade en je kennis laten maken met het barista vak.
 
Het salaris is conform de CAO detailhandel en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Stuur je motivatie en CV naar oegstgeest@dekoffiemeulen.com. Vragen of meer informatie? Bel even met Karen Welter op 071-8200337.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.