Franchise

De KoffieMeulen-Franchise

Wat begon als een kleine eenmanszaak waar al snel personeel benodigd was, is De KoffieMeulen nu gegroeid naar de organisatie van ongekend succes.

Het begon met een winkeltje van 90m2 met 18 soorten koffie, 100 soorten thee, een paar machines, overheerlijke bonbons en een klein hoekje waar gasten koffie konden drinken. Nu is de winkel in Sassenheim ruim 170m2 met een schenkerij, meer dan 45 zitplaatsen, 35 soorten koffie vers van de silo en bijna 200 soorten thee. Daarnaast is er een aparte ‘apparaten-straat’ met meer dan 50 verschillende apparaten en een groot assortiment chocolade waar iedereen van kan dromen.

Droom jij er ook van om een eigen KoffieMeulen te starten? Wij zijn op zoek naar ondernemers met passie die in het succes willen delen van De KoffieMeulen.

De voordelen

De begeleiding en ondersteuning die je, bij de start en voor de opening van de winkel mag verwachten, bestaat uit:

 • Hulp bij het opstellen van het businessplan
 • Training & Opleiding
 • Gezamenlijke marketing
 • Gekozen assortiment & productmix
 • Gunstige inkoopprijzen
 • Bouw- en inrichtingsadvies
 • Wijze van presentatie
 • Automatisering kassasysteem
 • Administratie arrangement
 • Ervaring uitwisselen

Profiel franchisenemer

Ondernemen met De KoffieMeulen vraagt om enthousiasme, sociale vaardigheden, een servicegerichte instelling, commercieel inzicht en een échte ondernemersdrive.

Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Zie jij het wel zitten om je eigen De KoffieMeulen-winkel te openen? Wij gaan dan graag de gesprekken met jou aan om te kijken of we kunnen samenwerken. Hieronder lees je meer over de procedure.

Procedure

Heb je al eens een winkel van De KoffieMeulen bezocht? En wil je meer informatie om jouw eigen winkel te openen? Volg dan de volgende stappen:

 1. Vul onderstaand contactformulier in
 2. Koelewijn & Partners neemt contact met je op om verdere details te bespreken
 3. Je krijgt meer informatie van Koelewijn & Partners en ze vragen jou een uitgebreid inschrijfformulier in te vullen
 4. Het eerste kennismakingsgesprek is met Koelewijn & Partners in Baarn. Hier wordt je alles verteld over De KoffieMeulen, inclusief de financiële gegevens
 5. Het tweede gesprek is een kennismaking met De KoffieMeulen in Sassenheim
 6. Zijn wij beide enthousiast over een samenwerking? Dan gaan we verder! Je begint dan met het schrijven van een businessplan en gaat op zoek naar geschikte locaties
 7. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie heeft dit proces een doorlooptijd van gemiddeld 4 tot 8 maanden. Bij iedere stap die je maakt, staan wij aan jouw zijde. Bij De KoffieMeulen sta je er nooit alleen voor!!

Maak jouw droom werkelijkheid en vul hieronder je gegevens in!

Locaties

Wil jij samenwerken met De KoffieMeulen? Dan moet je ook op zoek naar een geschikte locatie. Zowel jij als De KoffieMeulen moeten akkoord zijn met de locatie. Dus zoek zelf naar de beste locaties en bespreek deze met ons. Samen komen wij er wel uit!

De KoffieMeulen-vestigingen bevinden zich op A1 locaties in de Randstad. De vestigingsplaats dient een regiofunctie te hebben en dient te bestaan uit een verzorgingsgebied van minimaal 40.000 inwoners.

Gezamenlijk wordt onderzocht of er in de betreffende regio voldoende omzetpotentie mogelijk is. De vestigingen hebben bij voorkeur een oppervlakte tussen de 100 tot 150m2.

Heb je interesse in jouw eigen KoffieMeulen-winkel te openen? Vul het contactformulier in, dan informeren wij je graag over de mogelijkheden.

[gravityform id=2 title=false description=false ajax=true tabindex=49]