Batavia Dutch Coffee is de meest geschonken zwarte ijskoffie in Nederland. Door het hele land en zelfs over de grenzen wordt al genoten van de meest smaakvolle zwarte ijskoffie van het land! Door het unieke zetproces is Dutch Coffee smaakvoller, veel langer houdbaar en veel veelzijdiger dan elke andere ijskoffie.

Een uniek concept: Batavia Dutch Coffee

Dutch Coffee wordt met ijswater gezet. Hierdoor oxideert de koffie niet en vervliegen de aroma’s niet uit de koffie. Hierdoor is het mogelijk alles te proeven in een koffie wat men normaal alleen ruikt als de koffie vers wordt gemalen én heeft Dutch Coffee een prettige nasmaak die lang blijft hangen. Naast koffie en water is absoluut niets toegevoegd aan de koffie voor de puurste en rijkste koffiebeleving van Nederland. De koffies zijn allen 100% Arabica, single-origin, fair-trade of fair-chain en een variant is biologisch gecertificeerd. En uiteraard verkrijgbaar bij De KoffieMeulen!

  Salvadoran España Colombian Huila Ethiopian Yirgacheffe
Smaak Herkenbaar, vertrouwd Kruidig Fruitig
Mondgevoel Gebalanceerd Krachtig, explosief Zoet, complex
Nuances Chocolade & Citrus Kruiden & gebrande noten Rood fruit & papaya
Doelgroep Typische koffiedrinker Espresso drinker Specialty coffee drinker 

 

Specials met Dutch Coffee bij De KoffieMeulen

Batavia Dutch Coffee kan op verschillende manieren worden geserveerd. Dutch Coffee is ideaal om op warme dagen in de zon te serveren als smaakvol en belevingsvol alternatief voor een zoete ijskoffie of frisdrank.

On the Rocks

Voor een pure en ijskoude koffie ervaring kunnen alledrie de varianten perfect on the rocks worden geserveerd. Perfect geschikt voor zwarte koffiedrinkers, mensen die veel met smaak bezig zijn, mensen die veel met hun gezondheid bezig zijn. En extra lekker in de zomer als het te heet is voor warme koffie, bij/na het dessert, tijdens een aperitief of in combinatie met een gerecht.

Batavia Dutch Coffee – Tonic

Vooral de fruitige Yirgacheffe combineert erg mooi met zoetere tonics zoals Fevertree of Naturfrisk. Een heerlijk dorstlessend en oppeppend drankje.

Batavia Dutch Coffee – Ginger Ale

De combinatie tussen de kruidige Santuario en Ginger Ale geeft een prachtige non-alcoholische cocktail. Ideaal voor mensen die geen alcohol kunnen of willen drinken, en cocktail drinkers die ’s middags de beleving willen van een cocktail.

Deze bijzondere Dutch Coffee Specials zijn te koop in onze winkel en natuurlijk ook verkrijgbaar in onze Schenkerij in Sassenheim en Heemstede.