De IJsMeulen:

Zaterdag 2 november 2019 openen de broers Marcel en Arnoud Vermeulen de deuren van de IJsMeulen specialist in ijs en chocolade aan de Herenstraat 43h in Voorhout. Het afgelopen jaar hebben Marcel en Arnoud veel zitten brainstormen en hun passie voor ijs en chocolade uitgewerkt in een volledig nieuwe winkel gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijk Italiaans schepijs en 100% biologische chocolade. “In de open keuken in de volledige verbouwde winkel kan iedereen zien dat we de chocolade en ijs geheel zelf maken.” Op de vraag of het nu wel het juiste moment is voor de opening van een ijswinkel verteld Marcel: “Met de feestdagen – Sinterklaas en kerst – voor de deur, ligt de focus inderdaad meer op chocolade. Bij De IJsMeulen kun je ook voor dezelfde vertrouwde kwaliteit koffie en thee terecht als bij De KoffieMeulen. Voor onze opening hebben we samen met een echte Italiaanse ijsmeester, de vitrine goed gevuld met ijs, zo kan je op deze dag genieten van een heerlijk ambachtelijk bolletje ijs voor slechts € 1,00.”

“In de week voor de opening verspreiden wij een flyer huis aan huis. Op vertoon van deze flyer ontvangen de eerste 250 klanten een overheerlijke chocoladeletter cadeau. En je kunt al direct je chocoladeletters bestellen voor de Sint! We hebben ze ‘letterlijk’ allemaal,” aldus de gebroeders Vermeulen.

De IJsmeulen is per 2 november gevestigd aan de Herenstraat 43h in Voorhout, voor meer informatie kijk op www.deijsmeulen.nl