Bestel Coffee to go online

Mocht u in deze tijd toch willen genieten van een vers bereide koffie of thee, kunnen wij die natuurlijk voor u schenken!

Welkom in onze digitale schenkerij. Wij hebben niet stilgezeten en meegedacht over hoe we jullie toch ons heerlijke kopje koffie kunnen aanbieden tijdens de tweede gedeeltelijke Lock Down. U kunt nu namelijk thuis van achter uw laptop of telefoon een bestelling plaatsen via dekoffiemeulentogo. Makkelijk, snel en natuurlijk veilig. In de rij staan en wachten is niet meer nodig. Nadat u de bestelling heeft geplaatst zorgen wij dat de bestelling – op de gewenste tijd – warm voor u klaar staat. Voor nu wensen we u succes met het bestellen en we hopen dat wel u snel weer in de winkel kunnen ontvangen!

Bent u toevallig al in Sassenheim voor een boodschap? Dan kunt u ook de QR-code scannen die bij ons op de deur hangt. Zo komt u direct bij het assortiment. Op deze manier kunt u genieten van een warme kop koffie of thee en hoeft u niet in de rij te wachten. Succes met bestellen!