De Parel

Onze ‘Parel’de parel_def

Parel wordt wel eens overdrachtelijk gebruikt om de waarde aan te geven aan iets moois of lekkers.

Daarom hebben wij onze eigen chocoladelijn – niet alleen vanwege de vorm – De KoffieMeulen Parel genoemd. In samenwerking met onze eigen chocolatier Frank Visser hebben wij onze eigen bonbon geproduceerd.

In melk, puur en wit hebben wij 16 verschillende chocolade smaakwondertjes gemaakt. Wat dacht u van Lime Chili? Bittere chocolade samen met een frisse smaak van citroen en een pittige toets van chilipepers. Of houdt u meer van de volle smaak van cacao? Kies dan voor de Tanzania 75%. Een zeer uitgebalanceerde chocolade met maar liefst 75% cacaobestandelen. U proeft laurier, walnoot, rood fruit en pure cacaoterroir. Een sensatie!

De chocolatier Frank Visser gebruikt als eerste en enige chocolatier in Nederland duurzame cacao van Barry Callebaut. Deze cacao heeft een innovatief fermentatieproces heeft doorlopen. Deze cacao uit Tanzania ondergaat een 100% bio-logisch proces, met als resultaat cacaobonen van topkwaliteit. Uniek aan deze Fairtrade cacaobonen is de bijzonder intense smaak. De wereldreferentie in cacao en chocolade.

Speciaal voor onze Parel hebben we prachtige geschenkverpakkingen ontworpen voor 9, 20 of 42 Parels. Geweldig om te geven, maar zeker om te ontvangen. Uitermate geschikt als relatie geschenk, als traktatie tijdens een receptie, diner of om lekker thuis van te genieten! Kom langs en proef één van onze Parels!

16 smaken