Het 72ste Bloemencorso Bollenstreek rijdt op 13 april via de Bollenstreek naar Haarlem. Ook dit jaar loopt de route door Sassenheim. Combineer daarom het bekijken van de corso met een heerlijke lunch bij De KoffieMeulen en maak uw dagje uit compleet! Het Bloemencorso… een evenement dat u niet wilt missen.

Bloemencorso Bollenstreek

De route start op de boulevard in Noordwijk en loopt vervolgens via Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek en Heemstede naar Haarlem. Naar verwachting arriveren de wagens om 14.00 uur bij de Hoofdstraat in Sassenheim. Het thema voor het Bloemencorso 2019 is ‘Changing World’. De praalwagens zijn allemaal rijk met bloemen versierd om de veranderende wereld aan u te presenteren.

Kindercorso georganiseerd door TOV Sassenheim

Daarnaast wordt er door onze plaatselijke ondernemersvereniging TOV Sassenheim een kindercorso georganiseerd. De optocht start om 11.00 uur en loopt via de Hoofdstraat, Kerklaan, Voorhavenkwartier, Vaartkade en Hoofdstraat.

Het kindercorso wordt muzikaal ondersteund door jeugdband Adest Musica (11.00 uur t.h.v. de apotheek in de Hoofdstraat in Sassenheim). En vanaf 12.00 uur door het zeemanskoor Overal op het plein bij de kerk. Dat belooft veel gezelligheid! 

Tip: combineer het Bloemencorso met een heerlijke lunch bij De KoffieMeulen

Naast het bekijken van alle mooie versierde wagens en kinderfietsjes, heeft u natuurlijk ook zin om even uit te rusten en iets te eten of de drinken. Dat snappen wij maar al te goed! Daarom verwelkomen wij u graag om te genieten van een heerlijke lunch of een koffie met iets lekkers. Tot zaterdag 13 april in Sassenheim!